Wat zijn de beste Fitbits om op dit moment te kopen?

0
424

Fitbit maakt enkele van de meest populaire en nuttige fitnesstrackers die momenteel op de markt zijn, met een heel ecosysteem van verschillende modellen voor verschillende levensstijlen. Wat het een beetje moeilijk kan maken om te weten welke het beste voor je zal werken. Gelukkig zijn we er om te helpen. Hieronder hebben we namelijk de beste Fitbits voor elke behoefte en elk budget opgesplitst, zodat je degene kunt vinden die je zal helpen je fitnessdoelen te bereiken.

Fitbit Versa 3

De Versa 3 is een Fitbit-smartwatch die de beste eigenschappen van de Charge 5-tracker combineert met het “oproepen om je pols”-aspect van een smartwatch in plaats van puur een fitness-tracker. Hoewel Fitbit’s beste smartwatch misschien niet zo slim is als zijn Apple- of Galaxy Watch-concurrenten, is het compatibel met zowel Apple- als Android-besturingssystemen en kan het ook worden gekoppeld aan Alexa of Google Assistant. Een van de beste eigenschappen van de Versa 3 is de lange levensduur van de batterij – tot zes dagen zonder het “altijd aan”-display en bij matig gebruik. De oplader hoef je dus vaak niet in je weekendtas mee te nemen!

Fitbit Charge 5

Als je op zoek bent naar een fitnesstracker die de best beschikbare functies biedt voor het verzamelen van gezondheidsgegevens, maar ook comfortabel, gebruiksvriendelijk (geen knoppen) en gemakkelijk af te lezen buiten in de zon – en dat alles tegen een redelijke prijs. De Charge 5 houdt dingen bij zoals je hartslag via een ECG-leesapp, je stressniveau via een elektrodermale activiteitssensor en je bloedzuurstofniveau en huidtemperatuur. Het houdt ook je slaappatroon bij, inclusief ademhalingsfrequenties, slaapstadia en rusteloosheid. De Charge 5 bewaakt bovendien meer dan 20 verschillende fysieke activiteiten, waaronder zwemmen (hij is waterbestendig net als een tote bag soms is), yoga en fietsen.

Fitbit Luxe

Als je je stappen wilt tellen en eruit wilt zien alsof je sieraden draagt ​​in plaats van een fitnessapparaat, dan is de Fitbit Luxe iets voor jou. Dit is vooral het geval als je al zo’n luxe Ted Baker tas gekocht hebt. Het biedt veel van dezelfde functies als andere Fitbits, zoals op doelen gebaseerde trainingen, maar het doet dit in een kleinere en meer modieuze vorm die misschien het beste is voor kleinere polsen. Het ontwerp is over het algemeen kleiner, dus de tekst op het scherm van het horloge kan voor sommige mensen ook te klein zijn om te lezen.

Fitbit Inspire 2

De Fitbit Inspire 2 is het goedkoopste apparaat voor volwassenen en klaart de klus. De “gemakkelijke” Fitbit houdt gezondheidsbenodigdheden bij, waaronder Active Zone Minutes en hartslag. De Inspire 2 wordt geleverd met een gratis premium-abonnement van een jaar, zodat je gepersonaliseerde gezondheidsinzichten en programma’s kunt ontgrendelen om je te helpen je voeding, slaap en andere aspecten van gezondheid te verbeteren. De Inspire 2 heeft geen GPS en bevat geen speciale functies zoals het kunnen meten van je bloedzuurstofniveau, maar deze tracker is alsnog zeker een geweldige (en meer betaalbare) introductie tot fitness-tracking.