Fitbit Versa aanbieding | Korting op Fitbit

De Fitbit Versa aanbieding, nieuw in het assortiment! Ben jij op zoek naar het nieuwe model van Fitbit? De Versa is de nieuwste smartwatch van het merk Fitbit. De smartwatch is perfect om op track te blijven in het dagelijkse leven. Houdt je hartslag in de gaten meet! Bekijk verschillende workouts en leer hoe je ze het beste uit kunt voeren. Stel meer dan 15 verschillende modes in om je workout uit te voeren! Gebruik de Fitbit Coach om jezelf uit te dagen en te motiveren met de Fitbit Coach App. Doe je aan hardlopen? Krijg dan op basis van je prestaties die je persoonlijk hebt behaald tips en trainingen. Ben je niet weg te krijgen uit de sportschool? Kies dan trainingen die zijn gericht op je persoonlijke doelen. Meet tot slot wat al je prestaties te betekenen hebben met de Fitbit Aria. Dit is de weegschaal en hiermee zie je naast je prestaties ook je mijlpalen rondom gewicht en BMI.

[ls_content_block id=”314″ para=”paragraphs-no-shortcodes”] Huidige Fitbit Versa aanbiedingen:

Alles wat je nodig hebt op een swipe afstand!

Het bedienen van de nieuwe Fitbit Versa is super gemakkelijk! Met je vinger swipe je zo door het menu heen. Zo kun je muziek afspelen via Deezer, komen er notificaties voorbij en kun je een snel antwoord geven. De snelle antwoorden zijn voorgeprogrammeerd waardoor je direct een antwoord geeft terwijl je aan het sporten bent. Ook kun je contactloos betalen met behulp van je Fitbit Versa. Maak gebruik van je creditcard via Fitbit Pay.

Maak gebruik van verschillende applicaties

Fitbit Versa aanbieding

Je kunt je favoriete applicaties downloaden op je Fitbit Versa. Haal het maximale uit je fitness en zie welke applicaties je nog meer kunt gebruiken. Wist je dat je jouw horloge ook verschillende soorten uiterlijken kun geven waardoor deze Fitbit op iedere situatie perfect past in je outfit.

De Fitbit Versa in verschillende kleuren verkrijgbaar!

De standaard kleuren van de Fitbit Versa zijn zwart, roze en grijs. Ook zijn er speciale edities in het grijs en in het roze/lila gemaakt. Hiermee maak je jouw look helemaal af.

[ls_content_block id=”343″ para=”no-shortcodes”] [ls_content_block id=”314″ para=”paragraphs-no-shortcodes”] Huidige Fitbit Versa aanbiedingen:

Koppel je Fitbit Versa Smartwatch aan je andere Fitbit apparaten.

Zoals je gewend bent van Fitbit kun je ook je andere apparaten koppelen aan je horloge. De Fitbit Aria bijvoorbeeld is een weegschaal die je kunt koppelen. Alle gegevens die je door de dag heen verzameld kun je teruglezen in de Fitbit applicatie. In een duidelijk overzicht kun je alles inzien. Het aantal stappen, de afstand die je hebt afgelegd, het aantal verbrande calorieën, je hartslag, je gewicht, en je trainingen. Als je je Fitbit Versa omhoudt als je slaapt, dan kun je zelfs je slaapritme helemaal uitlezen.

De Fitbit Versa aanbieding waardoor je alles inzichtelijk hebt

Je wilt natuurlijk alles inzichtelijk hebben, maar daar wil je niet de hoofdprijs voor betalen. Met een leuke Fitbit Versa aanbieding heb je de nieuwste tracker in huis, zonder dat je veel geld kwijt bent. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen bij winkels als Bol.com en Coolblue die je niet wilt missen!

Met de Fitbit Versa houd je al je dagelijkse activiteiten bij en leg je de gegevens vast in de Fitbit App. Zo kun je de gegevens van je trainingen terugzien, je persoonlijke doelen en conditie monitoren en uiteraard nog veel meer! Jouw persoonlijk doelen behalen wordt een stuk makkelijker. Er zijn enorm veel verschillende modellen. Ook is de Fitbit versa special Edition of de Fitbit Versa Lite Edition ook zeker de moeite waard om te bekijken. Eventueel kun je ook een kijkje nemen naar de Fitbit charge of een van de andere modellen.

Hou je dagelijkse activiteiten in de gaten en leg trainingen vast die je afstemt op jouw persoonlijke voorkeur. Gebruik de smartwatch, verschillende sportprofielen zijn namelijk standaard ingesteld en kun je naar wens optimaliseren. De hele dag alles inzichtelijk!

Waarom de GPS-tracker zo handig is?

Er zijn verschillende redenen waarom de GPS-tracker in je Fitbit zo handig is. Niet alleen kun je hiermee nog preciezer meten hoeveel je hebt gelopen, maar lees je ook precies terug waar je hebt gelopen en of er een stijgingsniveau is geweest als je bijvoorbeeld een helling op bent geweest of een heuveltje moest beklimmen. Een ander voordeel is dat je niet constant je smartphone bij de hand hoeft te hebben om alles in te lezen.

Je slaapritme meten

Rust is de sleutel tot geluk. Je kunt nog zo hard sporten, maar als je vervolgens niet uitrust, dan heb je hier niet veel aan. Herstel is nodig om nog meer uit je trainingen te halen. Je kunt met je Fitbit je slaap effectief meten en weet dan precies hoe goed je geslapen hebt. Controleer je slaapcyclus en grijp in als je ziet dat je niet goed slaapt.

Gave accessoires voor de Versa

Ook voor de Fitbit Versa zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. Wat dacht je van de bandjes die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren of van verschillende materialen? Zo kun je het horloge dragen bij iedere gelegenheid. Heb je een Fitbit Versa, hou je van muziek en wil je hier optimaal van genieten tijdens het sporten? De gebruiker selecteert op de smartwatch de muziek die hij of zij graag wil horen. Vervolgens speelt de muziek af. Met behulp van de Fitbit Flyer kun je optimaal genieten van je muziek via de draadloze Bluetooth oortjes. Deze hoofdtelefoon of oordopjes zijn speciaal ontworpen voor muziekluisteren tijdens het sporten en is voorzien van geweldig geluid. De Fitbit Flyer is veilig om te gebruiken tijdens het sporten. De oortjes zijn zweetdicht en zitten comfortabel in de oren. Kortom, ontworpen door en voor sporters! Voor de oortjes zijn ook verschillende koptelefoonhoesjes beschikbaar.

Garantie op je Fitbit

Op de Fitbit Versa zit standaard twee jaar garantie. Het gaat hier om de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie geeft de termijn aan waarin je beroep kunt doen op de garantie. Als je wil weten op welke onderdelen je allemaal garantie hebt, kun je het garantiebewijs lezen. Fabrieksgarantie geldt op de oorspronkelijke verkoopdatum. Stel dat je een refurbished product koopt, dan spreek je een garantie termijn aan met de refurbished aanbieder en niet met de daadwerkelijke fabrikant.

[ls_content_block id=”491″]