Fitbit Versa aanbieding

Fitbit Versa aanbiedingDe Fitbit Versa aanbieding, nieuw in het assortiment! Ben jij op zoek naar het nieuwe model van Fitbit? De Fitbit Versa is de nieuwste smartwatch van het merk Fitbit en is perfect om op track te blijven in het dagelijkse leven. Houdt je hartslag in de gaten, bekijk verschillende workouts en leer hoe je ze het beste uit kunt voeren, en stel meer dan 15 verschillende modes in om je workout uit te voeren!

Huidige Fitbit Versa aanbiedingen:

Alles wat je nodig hebt op een swipe afstand!

Het bedienen van de nieuwe Fitbit Versa is super gemakkelijk! Met je vinger swipe je zo door het menu heen. Zo kun je muziek afspelen via Deezer, komen er notificaties voorbij en kun je een snel antwoord geven. De snelle antwoorden zijn voorgeprogrammeerd waardoor je direct een antwoord geeft terwijl je aan het sporten bent. Ook kun je contactloos betalen met behulp van je Fitbit Versa. Maak gebruik van je creditcard via Fitbit Pay.

Maak gebruik van verschillende applicaties

Je kunt je favoriete applicaties downloaden op je Fitbit Versa. Haal het maximale uit je fitness en zie welke applicaties je nog meer kunt gebruiken. Wist je dat je jouw horloge ook verschillende soorten uiterlijken kun geven waardoor deze Fitbit op iedere situatie perfect past in je outfit.

De Fitbit Versa in verschillende kleuren verkrijgbaar!

De standaard kleuren van de Fitbit Versa zijn zwart, roze en grijs. Ook zijn er speciale edities in het grijs en in het roze/lila gemaakt. Hiermee maak je jouw look helemaal af.

Koppel je Fitbit Versa aan je andere Fitbit apparaten.

Zoals je gewend bent van Fitbit kun je ook je andere apparaten koppelen aan je horloge. De Fitbit Aria bijvoorbeeld is een weegschaal die je kunt koppelen. Alle gegevens die je door de dag heen verzameld kun je teruglezen in de Fitbit applicatie. In een duidelijk overzicht kun je alles inzien. Het aantal stappen, de afstand die je hebt afgelegd, het aantal verbrande calorie├źn, je hartslag, je gewicht, en je trainingen. Als je je Fitbit Versa omhoudt als je slaapt, dan kun je zelfs je slaapritme helemaal uitlezen.

De Fitbit Versa aanbieding waardoor je alles inzichtelijk hebt

Je wilt natuurlijk alles inzichtelijk hebben, maar daar wil je niet de hoofdprijs voor betalen. Met een leuke Fitbit Versa aanbieding heb je de nieuwste tracker in huis, zonder dat je veel geld kwijt bent. Er zijn regelmatig leuke aanbiedingen bij winkels als Bol.com en Coolblue die je niet wilt missen!