Fitbit Versa 3 aanbieding | Korting op Fitbit

De Fitbit Versa 3 aanbieding borduurt voort op de vorige versie van de Fitbit Versa. Dat is niet zo vreemd, want dit model smartwatch was al bijzonder succesvol. De grootste verbetering van de Fitbit Versa 3 is dat er oplossingen zijn bedacht om de accuduur te vergroten. Daardoor is het niet meer nodig om de accu van je smartwatch elke paar dagen op te laden. Een andere grote verbetering is dat de Fitbit Versa 3 GPS heeft. Het is dus niet meer nodig om je smartphone mee te nemen als je gaat sporten.

Huidige Fitbit Versa 3 aanbiedingen:

Gezondheid en activiteiten meten met Fitbit Versa 3

Fitbit Versa 3 aanbiedingAls je gebruik maakt van de Fitbit Versa 3 aanbieding ben je optimaal op de hoogte van je gezondheid. Met deze smartwatch wordt precies gemeten welke activiteiten je hebt gedaan en welke effecten die hebben op je gezondheid. Fitbit maakt gebruik van hartslagzones als indicatie in plaats van de algemeen bekende methoden om het aantal stappen per dag te tellen. Jouw Fitbit Versa 3 aanbieding houdt bij hoe vaak en hoe lang je in de hogere hartslagzones zit. Als je dat meer dan 150 minuten per week doet is dat voldoende om een goede conditie te houden.

Handige features in de Fitbit Versa 3

Amusement is belangrijk tijdens het sporten. Om onderweg naar muziek te luisteren kun je ongeveer 300 nummers op de Fitbit Versa 3 aanbieding zetten. Dat is op zich al een reden om je smartphone thuis te laten. Ook erg handig is een betaalfunctie. Die heet Fitbit Pay. Daarmee kun je bij een aantal Nederlandse banken betalen. Je hoeft dus behalve je smartphone ook geen portemonnee meer mee te nemen tijdens het hardlopen of fietsen. Voor thuis is een handige wekker ingebouwd. Die maakt geen geluid, maar attendeert je doordat de Fitbit Versa 3 aanbieding gaat trillen.

Huidige Fitbit Versa 3 aanbiedingen:

Modieus en sterk

Fitbit Versa 3 aanbiedingenOp de eerste smartwatches was veel kritiek vanwege het grove ontwerp. Dat werden ronduit lelijke dingen genoemd, die je het liefst onder een mouw wilde verbergen. Bij de Fitbit Versa 3 is daar geen sprake meer van. De smartwatch zelf ziet er aantrekkelijk uit. Doordat er verschillende soorten verwisselbare bandjes bij verkrijgbaar zijn kun je de Fitbit Versa 3 afstemmen op elke gelegenheid. Daarmee is de smartwatch hard op weg om een designartikel te worden. Bij de Fitbit Versa 3 aanbieding wordt een waterdicht hoesje geleverd. Daarmee kun je de smartwatch tot 50 meter onder water gebruiken.

Verbeteringen aan de accu

De Fitbit Versa 3 aanbieding heeft een krachtiger accu dan zijn voorganger. Dat moet ook, want hij heeft GPS en dat gebruikt nogal wat extra energie. Met een volledig opgeladen accu kan de Fitbit Versa 3 tot maximaal vier dagen worden gebruikt. Uiteraard hangt dat ook af van de manier waarop je hem gebruikt. Erg handig is dat er een snellader bij wij wordt geleverd. Die laadt de Fitbit Versa 3 in 12 minuten voldoende op om hem een hele dag te gebruiken.

Stemassistent op de Fitbit Versa 3 aanbieding

Je kunt bij de Fitbit Versa 3 zelf kiezen van welke stemassistent je gebruik wilt maken. Je hebt keuze uit Amazon en Google. Een verbetering ten opzichte van zijn voorganger is dat er nu een microfoon en een speaker aan de smartwatch zijn toegevoegd. Je kunt nu dus niet slechts opdrachten geven, maar ook horen welk antwoord er wordt gegeven. De innovaties aan de Fitbit Versa 3 aanbieding zijn op zich niet enorm spectaculair. Maar samen zorgen ze er wel voor dat de Fitbit Versa 3 een volwassen smartwatch is geworden, voorzien van alle noodzakelijke functies.

Veel gestelde vragen:

Is er op dit moment een Fitbit aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Fitbit aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Fitbit aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Fitbit aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Fitbit aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Fitbit aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.