Fitbit Sense aanbieding | Korting op Fitbit

De Fitbit Sense aanbieding is het nieuwste product van Fitbit, dat bestemd is voor diegenen die echt fanatiek bezig zijn met hun gezondheid. De Fitbit Sense staat bol van de innovaties. Deze smartwatch beschikt over vier sensoren. Eén voor het meten van de hartslag, één voor het meten van het zuurstof in het bloed, één voor de temperatuur van de huid en één voor het meten van de ademhalingsfrequentie. Door deze gegevens op een slimme manier te combineren in de Fitbit app kun je je gezondheid nog beter monitoren. Uiteraard krijg je van Fitbit allerlei suggesties om je conditie nog verder te verbeteren.

Huidige Fitbit Sense aanbiedingen:

De functies van de Fitbit Sense

Fitbit Sense aanbiedingDe Fitbit Sense is met name een ideale smartwatch voor wie graag bezig is met gezondheidsstatistieken. Werkelijk alle gegevens over je activiteiten en de gesteldheid van je lichaam worden bijgehouden. Door een nieuwe sensor, de EDA-sensor kan nu ook je stressniveau worden bijgehouden. Deze smartwatch behoort tot de meest geavanceerde en dat merk je aan de uitrusting. Zo heeft de Fitbit Sense uiteraard GPS, hij werkt samen met de stemassistenten Google en Alexa en hij heeft een zeer krachtige accu. Daarnaast is hij voorzien van NFC technologie om betalingen te kunnen doen.

Fitbit Sense met sportprofielen

Heel bijzonder bij de Fitbit Sense aanbieding is dat deze smartwatch meer dan 20 sportprofielen heeft. Daardoor is de Fitbit Sense bij uitstek geschikt als sporthorloge. Het apparaat is ook waterdicht, dus je kunt ermee in open water en in het zwembad zwemmen. Het is mogelijk om de baanlengte in te stellen, het aantal baantjes te tellen en zelfs welke zwemslag je gebruikt. Daarmee is dus met grote nauwkeurigheid te meten welke prestaties je tijdens je workout levert. Golf, tennis, fietsen, wandelen en allerlei activiteiten in de sportschool zijn andere beschikbare sportprofielen.

Huidige Fitbit Sense aanbiedingen:

Huidtemperatuur meten met de Fitbit Sense aanbieding

Fitbit Sense aanbiedingenEen bijzondere toevoeging aan de Fitbit Sense aanbieding is een sensor waarmee de temperatuur van de huid kan worden gemeten. Dan weet je precies wanneer je koorts krijgt. Vrouwelijke gebruikers van deze smartwatch kunnen er op zien wanneer hun menstruatie is begonnen. Door de Fitbit Sense dag en nacht te gebruiken en de temperatuur voortdurend bij te houden zijn in combinatie met de andere metingen van de Fitbit Sense aanbieding conclusies te trekken over zowel je gezondheid als je welzijn. Daarmee is de Fitbit Sense bijna een medische toepassing aan geworden.

Hartfilmpje

Een andere aanwijzing dat de Fitbit Sense aanbieding op weg is om een rol te spelen in de geneeskunde is de mogelijkheid om een hartfilmpje te maken. Dat doe je door twee vingers elk op een andere hoek van het horloge te leggen. Uiteraard heeft zo’n hartfilmpje niet dezelfde nauwkeurigheid als een filmpje dat door medisch specialisten wordt gemaakt. Maar je kunt er wel op zien of er iets mis is met je gezondheid. Houd er rekening mee dat veel van de mogelijkheden van de Fitbit Sense aanbieding alleen toegankelijk zijn voor degenen die een Fitbit Premium lidmaatschap hebben.

Fitbit Sense is topkwaliteit

Met de vier sensoren en de complete uitrusting die je ontvangt bij de Fitbit Sense aanbieding kun je je gezondheid op de beste manier monitoren en bijstellen. Daar betaal je wel een flinke prijs voor, want deze smartwatch behoort tot de meest geavanceerde die op dit moment verkrijgbaar zijn. Doordat je gebruik kunt maken van de prettige Fitbit app is het niet zo moeilijk om goed in conditie te blijven. Behalve dat de Fitbit Sense een topkwaliteit activity tracker is, heeft deze smartwatch ook een draai design. Het is beslist een goede toevoeging aan je outfit.

Veel gestelde vragen:

Is er op dit moment een Fitbit aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Fitbit aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Fitbit aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Fitbit aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Fitbit aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Fitbit aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.