Fitbit Ionic aanbieding | Korting op Fitbit

Ben jij op zoek naar een Fitbit Ionic aanbieding? Wil je als sporter echt het maximale halen uit je sportprestaties en de behaalde prestaties inzichtelijk maken? Met de Fitbit Ionic krijg je persoonlijke begeleiding tijdens het sporten en kun je gebruik maken van de vele opties. De Fitbit Ionic is voorzien van verschillende motiverende sportapps en profielen. Daarnaast krijg je nog meer inzichten via de Fitbit app. Deze smartwatch is waterdicht en voorzien van een muziekspeler. Ook kun je dit horloge aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

Huidige Fitbit Ionic aanbiedingen:

Functionaliteiten van de Fitbit Ionic

De Fitbit Ionic aanbieding zorgt ervoor dat je van allerlei functionaliteiten gebruik kunt maken. Dit horloge wordt ook wel de alles in één genoemd. Als basisfuncties kun je de tijd en datum weergeven. Ook is dit sporthorloge te gebruiken als wekker. Je kunt berichten ontvangen en mail lezen via de display van het horloge. Er zit een navigatiefunctie, spraakbesturing en belfunctie op.

Met de ingebouwde GPS en muziekfunctie kun je met de Fitbit Ionic smartwatch ruim 300 nummers meenemen, zodat je altijd je favoriete muziek kunt luisteren tijdens het hardlopen of sporten. De smartwatch van Fitbit is een super handige activity tracker en gaat gemakkelijk vier dagen mee. Ook is dit horloge waterdicht tot 50 meter. Bekijk alle aanbiedingen, de hele dag door!

Huidige Fitbit Ionic aanbiedingen:

Waar staat HR voor?

Een vraag die we vaak krijgen is als volgt: Waar staat HR achter een specifiek Fitbit horloge voor? HR staat voor Heart Rate en zie je voorkomen bij verschillende horloges. Onder andere de Fitbit Charge HR, Fitbit Alta HR en Fitbit Blaze HR zijn een goed voorbeeld van een smartwatch met Heart Rate. Gebruik de activity tracker tijdens je dagelijkse activiteiten en work out. De batterij gaat dagen mee zodat je de hele dag de verbrande calorieën bij kunt houden.

Activiteiten
Uiteraard wil je ook verschillende activiteiten meten met deze smartwatch. Zo kun je stappen en trappen tellen, maar ook je slaap meten. Gebruik het horloge voor intervaltrainingen of als virtual partner. Lees al je prestaties terug in de overzichtelijke Fitbit App.

Senoren om te meten
Naast de activiteiten die gemeten worden, zitten er in dit horloge ook verschillende sensoren om metingen te doen. Zo kun je continu de frequentie van je hartslag meten. Er zit een hartslagmeter, bewegingssensor, caloriemeter en afstandsmeter in. Ook kun je jouw snelheid meten en zit er GPS in dit horloge.

Connectiviteit
De Fitbit Ionic is een van de weinige Fitbit horloges die een verbinding kan maken met WiFi. Daarnaast wordt ook Bluetooth 4.0 gebruikt om te communiceren met je smartphone. Ook kun je van NFC gebruik maken. Deze verbinding lijkt wel een beetje op Bluetooth. Wel moeten beide apparaten dan NFC hebben.

Batterijduur
Net als vele andere Fitbit horloges is de batterijduur van dit horloge 5 dagen. Daarna kun je de smartwatch gemakkelijk opladen. Dit duurt ongeveer twee uur.

Jouw Fitbit, jouw stijl!

Je kunt met deze tracker alle kanten op. Je kunt met gemak de bandjes wisselen zodat het horloge helemaal aansluit op jouw persoonlijke wensen. Met de verschillende kleuren bandjes, past het horloge bij iedere outfit waarin je gaat sporten. De sportieve look uitstralen die jij wil, is nog nooit zo makkelijk geweest. De Fitbit Ionic is verkrijgbaar in de maten Small, Medium en Large. Zo kan iedereen gebruik maken van dit spectaculaire horloge. De Ionic wordt standaard in Silver Gray aangeboden. Wist je dat er zelfs een speciale Adidas Edition beschikbaar is?

Welke andere Fitbit apparaten zijn er momenteel allemaal verkrijgbaar?

De meest bekende horloges van dit moment zijn de Fitbit VersaFitbit Charge en de Ace. Ook heb je een slimme weegschaal. Deze weegschaal heet de Fitbit Aria.

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per model: Fitbit Ace 2, Fitbit Ace 3, Fitbit Alta, Fitbit Aria, Fitbit Blaze, Fitbit bandjes, Fitbit Charge 2, Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Ionic, Fitbit Inspire, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa 3, Fitbit Versa 4

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Fitbit aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Fitbit aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Fitbit aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Fitbit aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Fitbit aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Fitbit aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.