Fitbit Inspire aanbieding | Korting op Fitbit

Voor de echte zwemmer is de Fitbit Inspire aanbieding zeker de moeite waard om te bekijken. De Fitbit Inspire is een van de activiteitentrackers en smartwatches die ook jouw zwemactiviteiten kan monitoren. Hou je van zwemmen, maar kan je af en toe een steuntje in de rug gebruiken? Met dit meetapparaat wordt je gemotiveerd om door te zetten, extra baantjes te zwemmen of stappen te zetten en nog veel meer. Raak geïnspireerd en meet al je activiteiten op een dag.

Huidige Fitbit Inspire aanbiedingen:

Functionaliteiten van de Fitbit Inspire

Deze smartwatch is perfect te gebruiken in combinatie met je Android of IOS Smartphone. Het scherm van de Inspire is touchscreen en de display is OLED. De basis functionaliteiten van dit sporthorloge zijn zeker de moeite waard. Zo heeft de Fitbit Inspire een duidelijke tijdweergave en kun je dit horloge als wekker gebruiken. Indien je een bericht op je smartphone ontvangt, krijg je hier een fijne notificatie van op je Fitbit. De datum wordt weergeven, waardoor je precies weet hoe laat het is en welke dag het is. Uiteraard kun je voor deze functionaliteiten een normaal horloge aanschaffen, dus we gaan nu verder met de redenen waarom de Fitbit Inspire zeker de moeite waard is.

Ben je op zoek naar de beste Fitbit Inspire aanbieding? Je hebt verschillende versies van de Fitbit Inspire. Je hebt namelijk ook de Fitbit Inspire HR. Het merk Fitbit staat voor inspireren en dat op het gebied van sport. Deze smartwatch helpt je via de app om gezond te leven, je fitnessdoelen te bereiken en niet alleen tijdens het sporten maar gedurende de dag. De afgelegde afstand en het aantal stappen kun je later uitlezen in de applicatie. Tot slot is de Fitbit Inspire HR uitgerust met een hartslagmeter die helpt om gezond te leven. Meten is weten!

Huidige Fitbit Inspire aanbiedingen:

Waar staat HR voor?

HR staat voor Heart Rate en zie je voorkomen bij verschillende horloges. Onder andere de Fitbit Charge HR, Fitbit Alta HR en Fitbit Blaze HR zijn een goed voorbeeld van een smartwatch met Heart Rate. Gebruik de activity tracker tijdens je dagelijkse activiteiten en work out. De batterij gaat dagen mee zodat je de hele dag de verbrande calorieën bij kunt houden. Voor een Fitbit Inspire aanbieding ben je hier op het juiste adres.

Activiteiten meten
De hoofdreden dat je kiest voor een Fitbit is dat je jouw activiteiten de hele dag door wilt meten. Activiteiten die je kunt meten zijn je stappen, je slaap en meer. Je kunt deze statistieken allemaal teruglezen in de Fitbit app die je gratis kunt gebruiken als je een product van Fitbit hebt.

Sensoren
Ook wil je andere dingen kunnen meten. Zo wordt met dit horloge je beweging in de gaten gehouden met behulp van de bewegingssensor. Ook dit kun je teruglezen in de applicatie van Fitbit.

Verbind met andere apparatuur
De Fitbit Inspire maakt gebruik van Bluetooth 4.0 om verbinding te maken met je Smartphone. Ideaal om zo alle informatie in te laden in je applicatie. Er wordt geen gebruik van een WiFi verbinding gemaakt.

Opladen van batterij
Het is een digitaal horloge, dus de Fitbit Inspire dient opgeladen te worden. Dit gebeurd met de oplaadkabel die wordt meegeleverd. In 120 minuten kun je de smartwatch opladen. Vervolgens kun je 5 dagen met het horloge in de weer voordat hij weer opgeladen dient te worden. Op je horloge kun je precies zien hoe vol je horloge nog is.

Jouw Fitbit, jouw stijl!

Je kunt met deze tracker alle kanten op. Je kunt met gemak de bandjes wisselen zodat het horloge helemaal aansluit op jouw persoonlijke wensen. Met de verschillende kleuren bandjes, past het horloge bij iedere outfit waarin je gaat sporten. Deze Fitbit is enkel in one size verkrijgbaar. Het gewicht van het horloge is 16,3 gram en dus erg licht. De sportieve look uitstralen die jij wil, is nog nooit zo makkelijk geweest.

Welke andere Fitbit apparaten zijn er momenteel allemaal verkrijgbaar?

De meest bekende horloges van dit moment zijn de Fitbit VersaFitbit Charge, Fitbit Ionic en de Ace. Ook heb je een slimme weegschaal. Deze weegschaal heet de Fitbit Aria.

Garantie op je Fitbit

Op de Fitbit Inspire zit standaard twee jaar garantie. Het gaat hier om de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie geeft de termijn aan waarin je beroep kunt doen op de garantie. Als je wil weten op welke onderdelen je allemaal garantie hebt, kun je het garantiebewijs lezen. Fabrieksgarantie geldt op de oorspronkelijke verkoopdatum. Stel dat je een refurbished product koopt, dan spreek je een garantie termijn aan met de refurbished aanbieder en niet met de daadwerkelijke fabrikant.

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per model: Fitbit Ace 2, Fitbit Ace 3, Fitbit Alta, Fitbit Aria, Fitbit Blaze, Fitbit bandjes, Fitbit Charge 2, Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Ionic, Fitbit Inspire, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa 3, Fitbit Versa 4

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Fitbit aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Fitbit aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Fitbit aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Fitbit aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Fitbit aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Fitbit aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.