Fitbit Inspire 2 aanbieding | Korting op Fitbit

De Fitbit Inspire 2 aanbieding valt op door twee dingen. Het is ten eerste één van de goedkoopste smartwatches die je kunt kopen en hij ziet er geweldig uit. De Fitbit Inspire 2 is ook erg prettig om te dragen, want hij is met ongeveer 8 gram meer dan de helft zo zwaar als zijn voorganger. Deze smartwatch beschikt over alle basisfunctionaliteit om te werken aan je conditie. Hij meet je hartslag, monitort je activiteiten, meet stress en je hebt toegang tot allerlei fitnessprogramma’s, die op basis van je activiteiten helemaal op jouw levensstijl worden afgestemd.

Huidige Fitbit Inspire 2 aanbiedingen:

Wat zijn de functies van de Fitbit Inspire 2 aanbieding?

Fitbit Inspire 2 aanbiedingen

De belangrijkste functie van de Fitbit Inspire 2 aanbieding is een optische hartslagmeting. Die wordt gemeten via je pols. Voor professionele sporters is dat misschien niet nauwkeurig genoeg, want die meten hun hartslag liever met sensoren. Maar als je een goede, degelijke en mooie smartwatch zoekt voor algemeen gebruik voldoet deze hartslagmeting ruimschoots. Verder heeft de Fitbit Inspire 2 een stappenteller en een activity tracker. Met een mooie app, die handig in het gebruik is, kun je zonder al teveel moeite uitstekend bijhouden of jij je gezondheid op een goede manier op peil houdt.

Overige features van de Fitbit Inspire 2 aanbieding

Zoals je al gezegd ziet de Fitbit Inspire 2 er fraai uit. Het is een mooi slank ontwerp, dat in allerlei kleuren leverbaar is. Op dit moment is de uitvoering in zwart het meest populair. Je kunt bij de Fitbit Inspire 2 een groot aantal losse banden krijgen. Het glas is uiterst sterk en het is ook prettig dat de Inspire 2 waterdicht is. Opslag voor muziek, koppelingen met allerlei fitness apps en met de smartphone maken deze smartwatch compleet. De Fitbit Inspire 2 aanbieding heeft geen GPS.

Huidige Fitbit Inspire 2 aanbiedingen:

Weegschaalkoppeling

Fitbit Inspire 2 aanbiedingDe Fitbit Inspire 2 is in staat om een koppeling te maken met een slimme weegschaal. Jammer genoeg werkt dat alleen met wifi of bluetooth. Maar als je die koppeling tot stand hebt gebracht krijg je veel bijzondere informatie. Een slimme weegschaal vertelt je niet alleen hoe zwaar je bent. Hij geeft ook je BMI aan, het percentage vet- en water, en het gewicht dat je aan spieren en botten hebt. Deze metingen zijn behoorlijk nauwkeurig. Je kunt met de Fitbit Inspire 2 aanbieding in je account naast je eigen gegevens ook  de data van andere personen bijhouden.

Hartslagmeting met de Fitbit Inspire 2

Het voordeel van het bijhouden van de hartslag is dat de activiteitenmonitor gebruik kan maken van hartslagzones. Dat is een slim alternatief van Fitbit voor het tellen van aantallen stappen per dag. De hartslag wordt verdeeld in zones. Als je hartslag hoger is, zit je in een hogere zone. Volgens Fitbit ben je goed bezig als je per week 150 minuten in een hogere hartslagzone zit. Deze methode is handiger dan het tellen van stappen, want dat wordt per dag bijgehouden en is moeilijker te realiseren. Het meten van de activiteit met de Fitbit Inspire 2 aanbieding wordt ondersteund door een app.

Stress meten met de Fitbit Inspire 2 aanbieding

Een bijzondere feature van de Fitbit Inspire 2 aanbieding is de meting van je stress score. Dat is heel eenvoudig. Je laat de smartwatch je hartslag meten terwijl je geen lichamelijke inspanning verricht. Je kunt je Fitbit Inspire 2 ook instellen om je te waarschuwen tegen stress. Dat heet stress relief. De smartwatch merkt het als je hartslag omhoog gaat terwijl je geen lichamelijke inspanningen verricht. Als je stress relief hebt ingeschakeld krijg je een seintje om oefeningen te doen waarmee je de hartslag weer omlaag brengt.

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per model: Fitbit Ace 2, Fitbit Ace 3, Fitbit Alta, Fitbit Aria, Fitbit Blaze, Fitbit bandjes, Fitbit Charge 2, Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Ionic, Fitbit Inspire, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa 3, Fitbit Versa 4

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Fitbit aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Fitbit aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Fitbit aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Fitbit aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Fitbit aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Fitbit aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.