Fitbit Charge 4 aanbieding | Korting op Fitbit

Met de Fitbit Charge 4 aanbieding haal je het nieuwste model van deze gerenommeerde leverancier van sport wearables in huis. De Fitbit Charge 4 aanbieding is niet een smartwatch, maar een activity tracker. Hij ziet er precies zo uit als de voorganger, de Fitbit Charge 3, maar is wat betreft ingebouwde functionaliteit sterk verbeterd. Als jij graag wil bijhouden hoe je gezondheid zich ontwikkelt, is deze activity tracker een goede en prettige kandidaat. Het apparaat is lekker licht en klein, en hoeft maar één keer in de week te worden opgeladen.

Huidige Fitbit Charge 4 aanbiedingen:

Innovaties aan de binnenzijde van de Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4 aanbiedingWaarom zou je kiezen voor een Fitbit Charge 4 aanbieding? Vooral vanwege de prijs. Hij kost nog geen 150 euro en daarvoor krijg je een bijzonder compleet apparaat. Dat is veel goedkoper dan de smartwatches en activity trackers van veel concurrenten. Je beleeft vooral veel plezier aan deze tracker als je bij het sporten liever geen smartphone meeneemt. Dat kan uitstekend, want deze Fitbit Charge 4 is voorzien van GPS. Je kunt achteraf op de kaart precies zien waar je hebt gesport. Onderweg kun je op de tracker zien wat je gemiddelde snelheid is.

Extra functies op de Fitbit Charge 4

Bij de eerdere modellen van Fitbit Charge was het mogelijk om muziek voor onderweg te uploaden. Bij de Fitbit Charge 4 is dat uitgebreid met Spotify functionaliteit. Dat betekent dat je met de tracker muziek van Spotify op andere devices kunt afspelen. Een echt nuttige functie op de Fitbit Charge 4 aanbieding is een contactloze betaalfunctie.  Met Fitbit Pay kun je bij een aantal Nederlandse banken onderweg iets afrekenen. Echt handig, want dan hoef je geen portemonnee of smartphone mee te nemen bij het trainen. Deze functie was nog niet eerder onderdeel van een activity tracker.

Huidige Fitbit Charge 4 aanbiedingen:

Flinke accucapaciteit in de Fitbit Charge 4 aanbieding

Fitbit Charge 4 aanbiedingenWat veel gebruikers van smartwatches en activity trackers vervelend vinden is dat ze hun device dagelijks moeten opladen. Bij de ontwikkeling van de Fitbit Charge 4 is daar iets aan gedaan. De Fitbit Charge 4 heeft een krachtige accu, die zes of zeven dagen mee gaat. Daarbij moet wel een kanttekening worden geplaatst, want als je GPS gebruikt is de tracker een stuk minder lang te gebruiken. Maar daar heeft elke activity tracker last van.

App met andere manier om activiteit te meten

De Fitbit Charge 4 gebruik je met de Fitbit app. Onder de gebruikers van smart trackers wordt die enorm gewaardeerd vanwege het prettige gebruik. Bij de Fitbit Charge 4 maakt de app niet meer gebruik van de 10.000 stappen per dag methode om de activiteiten te meten, maar van hartslagzones. Volgens de app zegt is het voldoende als je wekelijks 150 minuten in een hogere hartslagzone zit. Hij en laat precies zien wanneer je dat hebt gedaan, zowel dagelijks, wekelijks als maandelijks. In de praktijk is deze methode veel handiger dan de 10.000 stappen methode.

Conclusie over de Fitbit Charge 4

Het aantrekkelijke van een activity tracker is dat het een armband is met een klein apparaat. Dat de tracker zo klein is, is tegelijk ook het nadeel. Want de Fitbit Charge 4 aanbieding is zonder twijfel de allerbeste tracker die er verkrijgbaar is. Maar door de afmetingen is het niet altijd even handig om het kleine touchscreen te bedienen tijdens het sporten. Desondanks krijg je met de Fitbit Charge 4 aanbieding veel waar voor je geld. Het is niet meer nodig om je smartphone of een grote smartwatch mee te nemen tijdens het sporten. Ook de lange gebruiksduur op één acculading is een positief kenmerk van dit apparaat.

Veel gestelde vragen:

Is er op dit moment een Fitbit aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Fitbit aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Fitbit aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Fitbit aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Fitbit aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Fitbit aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.