Fitbit Charge 3 aanbieding | Korting op Fitbit

Opzoek naar een Fitbit Charge 3 aanbieding? De Fitbit Charge is het meest gebruikte Fitbit Model dat is ontworpen. De Fitbit Charge 3 is de derde versie van dit model. In vergelijking met de Fitbit Charge 2 is deze Fitbit voorzien van een Oled touchscreen en 40% groter dan het oude model. Zo kun je nog makkelijker je hartslag, stappen en calorieverbruik teruglezen op je smartwatch. Daarnaast heeft dit horloge een batterijduur van 7 dagen en daarmee is dit het meest zuinige horloge dat er op dit moment is. De Fitbit Charge 3 is niet te groot, waardoor hij niet in de weg zit met sporten. Perfect dus!

Huidige Fitbit Charge 3 aanbiedingen:

Functionaliteiten van de Fitbit Charge 3

Fitbit Charge 3 aanbiedingenMeten is weten! Met de Fitbit charge 3 brengt enorm veel data inzichtelijk. Laten we starten met de basis functies van deze handige smartwatch. Zoals je van een horloge mag verwachten, kun je gemakkelijk de tijd weergeven en het horloge gebruiken als wekker. Je krijgt notificaties van je smartphone als je berichten ontvangt, kun je telefoontjes opnemen en ophangen en berichten versturen! Ook zit er een handige stopwatch functie op de Charge 3! Tot slot staat de datum weergeven. De Fitbit Charge 3 zwart is uitgerust met Fitbit Pay. Dit kun je gebruiken om ook tijdens het hardlopen ergens even een bakje koffie of flesje water te halen. De Activity Tracker die met jou mee denkt, de hele dag! We hebben de beste Fitbit modellen voor jou op een rij gezet op onze site.

Waar staat HR voor?

HR staat voor Heart Rate en zie je voorkomen bij verschillende horloges. Onder andere de Fitbit Charge HR, Fitbit Alta HR en Fitbit Blaze HR zijn een goed voorbeeld van een smartwatch met Heart Rate. Gebruik de activity tracker tijdens je dagelijkse activiteiten en work out. De batterij gaat dagen mee zodat je de hele dag de verbrande calorieën bij kunt houden.

Meet je activiteiten
Nogmaals, meten is weten! Meet daarom hoeveel stappen je zet, hoeveel trappen je oploopt en hoe lang je hebt geslapen. Dit kun je allemaal teruglezen in de Fitbit app. Hier staan allemaal overzichtelijke grafieken, zodat je ook je voortgang kunt meten.

Sensoren
Ook de Fitbit charge 3 heeft verschillende sensoren om gegevens te meten. Meet bijvoorbeeld je hardslag met de hartslagmeter, maar ook je bewegingen. Als je een training hebt gedaan, dan kun je zien hoeveel calorieën je hebt verbrand, waardoor je ook weer weet hoeveel je extra mag eten op een dag! Maar dat is uiteraard afhankelijk van je doelstellingen!

Connectiviteit
De Fitbit Charge 3 maakt gebruik van Bluetooth. Je kunt het horloge dus niet via WiFi verbinden. Gebruik je Smartphone om via de Fitbit App alles terug te lezen wat je hebt gepresteerd.

Batterij
Extra lang doen met je Fitbit. De batterij gaat namelijk maar liefst 7 dagen mee. Dan hoef je het horloge pas op te laden. Ideaal dus! In twee uur is het horloge weer opgeladen en kun je weer heerlijk sportief doen. De Gps werkt in combinatie met de smartphone waar je de Charge 3 aan koppelt.

Jouw Fitbit, jouw stijl!

Je kunt met deze tracker alle kanten op. Je kunt met gemak de bandjes wisselen zodat het horloge helemaal aansluit op jouw persoonlijke wensen. Met de verschillende kleuren bandjes, past het horloge bij iedere outfit waarin je gaat sporten.  De sportieve look uitstralen die jij wil, is nog nooit zo makkelijk geweest.

Welke andere Fitbit apparaten zijn er momenteel allemaal verkrijgbaar?

De meest bekende horloges van dit moment zijn de Fitbit VersaFitbit Charge, Fitbit Ionic en de Ace. Ook heb je een slimme weegschaal. Deze weegschaal heet de Fitbit Aria. Maar ook voor een Fitbit charge 3 aanbieding ben je op Fitbitaanbiedingen.nl zeker op de juiste plek!

Garantie op je Fitbit

Op de Fitbit Charge 3 zit standaard twee jaar garantie. Het gaat hier om de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie geeft de termijn aan waarin je beroep kunt doen op de garantie. Als je wil weten op welke onderdelen je allemaal garantie hebt, kun je het garantiebewijs lezen. Fabrieksgarantie geldt op de oorspronkelijke verkoopdatum. Stel dat je een refurbished product koopt, dan spreek je een garantie termijn aan met de refurbished aanbieder en niet met de daadwerkelijke fabrikant.

Wat vinden andere gebruikers van de Charge 3?

De meeste gebruikers van deze Smartwatch zijn erg tevreden. Het horloge doet wat hij moet doen en is niet te groot, waardoor hij gemakkelijk in zijn gebruik is. Ook de accu gaat lang mee, waardoor je de hele week gewoon kunt sporten, zonder naar je horloge om te kijken, en dat werkt fijn. Qua functies zou het horloge iets uitgebreider mogen, maar dan kun je kiezen voor een ander model, zoals de Versa. Daarnaast is de Charge 3 gemakkelijk in zijn gebruik in combinatie met de Fitbit App. Je kunt ook al je voedingspatronen vastleggen in de Fitbit app. Dit is nog een relatief nieuwe functie, waardoor dit nog niet helemaal optimaal werkt. Daarnaast is de bibliotheek die voor de voedingsonderdelen gebruikt wordt niet de Nederlandse versie, waardoor het aanbod misschien wat beperkt is. Dit zijn wel onderdelen waar de komende tijd wellicht nog aan gewerkt gaat worden.