Fitbit Charge 2 aanbiedingen

Fitbit Charge 2 aanbiedingen

Fitbit Charge 2 aanbiedingenOp zoek naar Fitbit charge 2 aanbiedingen om met korting te kunnen genieten van deze activity tracker? Dan ben je op de juiste plek. Fitbitaanbiedingen.nl is de plek waar alle aanbiedingen rondom de populaire Fitbit Charge 2 worden weergeven. Wij zetten de populairste Fitbits voor jou op een rij.

Huidige Fitbit Charge 2 aanbiedingen:

Wat is een Fitbit Charge 2?

Nog niet bekend met Fitbit of andere activity trackers? Wij lichten graag nog even toe waarom dit apparaat zo’n toegevoegde waarde heeft. De Fitbit Charge 2 is de opvolger van de Fitbit Charge HR. De hele dag door meet de Fitbit alle dagelijkse activiteiten om vervolgens jouw inspanningen te analyseren. Ook zit er een PurePulse hartslagmeting op waardoor je op ieder moment inzicht hebt op je hartslag. Alle gegevens worden weergeven in de gratis applicatie en zijn ook online in te zien. Onderdelen die worden gemeten zijn onder andere het aantal trappen die op en neer gelopen zijn, de afstand die gewandeld is in kilometers, het aantal verbrande calorie├źn en het aantal trainingsminuten.

De hartslag meter geeft een realtime meting weer en je kunt zelfs gebruiken van een relax stand waarmee je ademhalingsoefeningen uit kunt voeren. Daarnaast kun je invoeren hoeveel je dagelijks drinks en je gewichtsmetingen zijn ook bij te houden. Tot slot houdt de Fitbit Charge 2 bij hoe jouw slaappatroon is en hoe effectief je slaap is geweest. Alle slaapfases worden gemeten.

Kortom, ben jij een sporter met een doel voor ogen, of vind je het gewoon interessant hoe jouw lichaam reageert op hoe je beweegt en leeft, dan is de Fitbit Charge 2 het perfecte meetinstrument om inzicht te krijgen.

Smartphone notificaties

Indien de Fitbit Charge 2 wordt gekoppeld aan een smartphone, is het mogelijk om notificaties te krijgen om op de hoogte te blijven van wat er gaande is. De Fitbit begint te trillen als je gebeld wordt of een sms ontvangt. Op het horloge zie je dan wie er belt of een sms verstuurd. Ook is er dan te lezen wat er in de sms staat.

Fitbit Charge 2 accessoires

De verpakking van de Fitbit Charge 2 bestaat uit een tracker, een bandje en een oplader. Als accessoires zijn er allemaal verschillende bandjes gemaakt in verschillende kleuren en versies. Zo is de Fitbit verkrijgbaar in het zwart, blauw, wit, paars, turquoise, zilver en nog veel meer. Ook zijn de bandjes van verschillende materialen verkrijgbaar. Bekijk ook de Fitbit Charge 2 aanbiedingen voor de accessoires voor de Fitbit. Het is zonde als je teveel betaald!

Het verschil tussen small en large

Er zijn twee varianten in de maat van de Fitbit Charge 2. De Small versie is geschikt voor een polsomtrek van 140mm tot 170 mm en de Large versie is geschikt voor een polsomtrek van 170mm tot 206mm. Meestal hebben de vrouwen de Small en de mannen de Large versie.

Specificaties

Indien de Fitbit volledig is opgeladen gaat hij zo’n vijf dagen mee. Er zit twee jaar garantie op en weegt 290 gram. Het apparaat is spatwaterdicht, maar je kunt hem dus niet onder de kraan houden. Het horloge is niet schokbestendig maar wel stofdicht. De Fitbit is geschikt voor Android en IOS en heeft een digitale display.

Functies
– Geen tijdweergave
– Geen camera
– Wel een wekker
– Geen navigatiefunctie
– Geen spraakbesturing

Activiteiten
– Stappenteller
– Trappenteller
– Slaaptracker
– Intervaltraining
– Rondetijden
– Virtual partner

Sensoren
– Hartslagmeter
– Bewegingssensor
– Caloriemeter
– Afstandsmeter
– Hoogtemeter
– Barometer
– GPS