Fitbit Blaze aanbieding | Korting op Fitbit

De Fitbit Blaze HR aanbieding is speciaal voor de mensen die in stijl fit willen worden. De verhouding tussen stijlvol en slim is waar deze smartwatch om bekend staat. Het horloge heeft een vierkante vorm en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Huidige Fitbit Blaze HR aanbiedingen:

Functionaliteiten van de Fitbit Blaze HR

Fitbit Blaze HR aanbiedingAls je gebruik wil maken van de Fitbit Blaze HR aanbiedingen, dan is het uiteraard handig om te weten welke functionaliteiten deze smartwatch allemaal heeft. Wat zeker niet onbelangrijk is om mee te starten is de tijdweergave. De tijd wordt digitaal weergeven en ziet er gaaf uit. Ook kun je dit horloge als wekker gebruiken. Krijg je een bericht op je smartphone? Dan kun je instellen dat je een notificatie op je Fitbit Blaze krijgt. Wordt je gebeld? Dan wordt het telefoonnummer weergeven. Dit horloge is ook als stopwatch te gebruiken.

Huidige Fitbit Blaze HR aanbiedingen:

Waar staat HR voor?

HR staat voor Heart Rate en zie je voorkomen bij verschillende horloges. Onder andere de Fitbit Charge HR, Fitbit Alta HR en Fitbit Blaze HR zijn een goed voorbeeld van een smartwatch met Heart Rate. Gebruik de activity tracker tijdens je dagelijkse activiteiten en work out. De batterij gaat dagen mee zodat je de hele dag de verbrande calorieën bij kunt houden.

Activiteiten tracken
Uiteraard ben je op zoek gegaan naar een Fitbit, omdat je verschillende activiteiten wil meten. De volgende activiteiten zijn meetbaar met deze smartwatch. Je kunt dit horloge gebruiken als stappenteller, grappenteller en slaaptracker. Qua trainingen is dit horloge perfect voor intervaltraining en rondetijden. Je kunt je statistieken teruglezen in de Fitbit app.

Sensoren om te meten
Meet continu je hartslag met de hartslagmeter. Gebruik de caloriemeter, afstandsmeter en hoogtemeter om het een en ander inzichtelijk te makken. Ook deze gegevens zijn gemakkelijk terug te lezen in de Fitbit applicatie. De Fitbit Blaze HR is van alle gemakken voorzien

Connectiviteit met je devices
De Fitbit Blaze HR maakt geen verbinding met WiFi, maar met Bluetooth 4.0. Op deze manier staat je horloge in verbinding met je smartphone. Via de smartphone worden de gegevens in je applicatie weergeven. Dit werkt zo ook voor bijvoorbeeld je slimme weegschaal van Fitbit. Doordat je alles verbind met je applicatie, heb je alle informatie op één plek. Dat is uiteraard ideaal, want meten is weten!

Batterij en opladen
Het is een digitaal horloge, dus de Fitbit Blaze HR dient opgeladen te worden. Dit gebeurd met de oplaadkabel die wordt meegeleverd. In 120 minuten kun je de smartwatch opladen. Vervolgens kun je 5 dagen met het horloge in de weer voordat hij weer opgeladen dient te worden. Op je horloge kun je precies zien hoe vol je horloge nog is.

Jouw Fitbit, jouw stijl!

Je kunt met deze tracker alle kanten op. Je kunt met gemak de bandjes en de achtergrond van de schermen wisselen zodat het horloge helemaal aansluit op jouw persoonlijke wensen. Met de verschillende kleuren bandjes, past het horloge bij iedere outfit waarin je gaat sporten. De Fitbit Blaze HR komt in twee maten. Small en large.

Small: Een polsomtrek van 140mm tot 170mm.
Large: Een polsomtrek van 170mm tot 206mm.

Welke andere Fitbit apparaten zijn er momenteel allemaal verkrijgbaar?

De meest bekende horloges van dit moment zijn de Fitbit Versa, Fitbit inspire, Fitbit Charge, Fitbit Ionic en de Ace. Ook heb je een slimme weegschaal. Deze weegschaal heet de Fitbit Aria.

Garantie op je Fitbit

Op de Fitbit Blaze HR zit standaard twee jaar garantie. Het gaat hier om de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie geeft de termijn aan waarin je beroep kunt doen op de garantie. Als je wil weten op welke onderdelen je allemaal garantie hebt, kun je het garantiebewijs lezen. Fabrieksgarantie geldt op de oorspronkelijke verkoopdatum. Stel dat je een refurbished product koopt, dan spreek je een garantie termijn aan met de refurbished aanbieder en niet met de daadwerkelijke fabrikant.

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per model: Fitbit Ace 2, Fitbit Ace 3, Fitbit Alta, Fitbit Aria, Fitbit Blaze, Fitbit bandjes, Fitbit Charge 2, Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Ionic, Fitbit Inspire, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa 3, Fitbit Versa 4

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Fitbit aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Fitbit aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Fitbit aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Fitbit aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Fitbit aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Fitbit aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.