Fitbit Aria aanbiedingen

Fitbit Aria aanbiedingen – Personenweegschaal

Fitbit Aria aanbiedingenOp zoek naar Fitbit Aria aanbiedingen om de personenweegschaal zo goedkoop mogelijk in huis te halen? De Fitbit Aria Wifi Smart Scale lijkt vanaf de buitenkant op een normale digitale weegschaal, maar schijn bedriegt. Het is namelijk zo dat deze digitale weegschaal gekoppeld kan worden aan jouw eigen Fitbit activiteitenmeter en kan synchroniseren met de Fitbit Applicaties die je in gebruik hebt.

Deze weegschaal heeft een geheugen om de meetresultaten voor maar liefst acht personen te meten en te onthouden. Door gebruik te maken van een persoonlijk account, hoef je je geen zorgen te maken dat andere je gewicht zien. Wel is het mogelijk om doelen te stellen en wanneer je deze doelen behaalt is het mogelijk om de resultaten te delen met vrienden en familie. Ook verdien je bij het halen van een doel een batch. De Fitbit Aria is geschikt voor Android en IOS.

Huidige Fitbit Aria aanbiedingen:

Wat meet de Fitbit Aria?

Naast het meten van je gewicht, meet deze weegschaal ook je vetpercentage en BMI. Deze drie variabelen worden in een duidelijke grafiek weergeven die je via de applicatie op je smartphone altijd direct bij de hand hebt wanneer je deze wilt bekijken.

In welke kleuren is de weegschaal verkrijgbaar?

De Fitbit Aria aanbiedingen gelden voor beide kleuren waarin de weegschaal verkrijgbaar is. De kleuren zijn zwart en wit en passen daarom in vrijwel iedere badkamer.

Specificaties

De weegschaal is digitaal en wordt automatisch ingeschakeld. Het maximale weggevlogen is 158 kilo. De weefnauwkeurigheid is 100 en er is een smart functie inbegrepen. De weegschaal is gemakkelijk in te stellen en berekend erg nauwkeurig in combinatie met een Fitbit activiteiten tracker. Na het instellen hoef je niets meer te doen en kan je de weegschaal altijd gebruiken. Ook de herkenning van verschillende weeg profielen is erg handig in de wat grotere huishoudens.