Fitbit Aria aanbiedingen | Korting op Fitbit

Op zoek naar Fitbit Aria aanbiedingen om de personenweegschaal zo goedkoop mogelijk in huis te halen? De Fitbit Aria Wifi Smart Scale lijkt vanaf de buitenkant op een normale digitale weegschaal, maar schijn bedriegt. Het is namelijk zo dat deze digitale weegschaal gekoppeld kan worden aan jouw eigen Fitbit. De activiteitenmeter kan synchroniseren met de Fitbit Applicaties die je in gebruik hebt.

Huidige Fitbit Aria aanbiedingen:

Wat meet de Fitbit Aria?

Fitbit Aria aanbiedingen

Deze weegschaal heeft een geheugen om de meetresultaten voor maar liefst acht personen te meten en te onthouden. Door gebruik te maken van een persoonlijk account, hoef je je geen zorgen te maken dat andere je gewicht zien. Wel is het mogelijk om doelen te stellen en wanneer je deze doelen behaalt is het mogelijk om de resultaten te delen met vrienden en familie. Ook verdien je bij het halen van een doel een batch. De Fitbit Aria is geschikt voor Android en IOS.

Naast het meten van je gewicht, meet deze weegschaal ook je vetpercentage en BMI. Deze drie variabelen worden in een duidelijke grafiek weergeven die je via de applicatie op je smartphone. Heb altijd direct jouw gegevens bij de hand hebt wanneer je deze wilt bekijken. Zo kun je dagelijks op de weegschaal gaan staan om over een langere periode te zien of je juist progressie maakt of aan het schommelen bent.

Huidige Fitbit Aria aanbiedingen:

In welke kleuren is de weegschaal verkrijgbaar?

De Fitbit Aria aanbiedingen gelden voor beide kleuren waarin de weegschaal verkrijgbaar is. De kleuren zijn zwart en wit en passen daarom in vrijwel iedere badkamer. Wist je dat je tegenwoordig ook de Fitbit Aria 2 zwart en wit hebt?

Specificaties

De weegschaal is digitaal en wordt automatisch ingeschakeld. Het maximale weggevlogen is 158 kilo. De weefnauwkeurigheid is 100 en er is een smart functie inbegrepen. De weegschaal is gemakkelijk in te stellen en berekend erg nauwkeurig in combinatie met een Fitbit activiteiten tracker. Na het instellen hoef je niets meer te doen en kan je de weegschaal altijd gebruiken. Ook de herkenning van verschillende weeg profielen is erg handig in de wat grotere huishoudens.

Tip van de sportschool

Meet één keer per week of één keer per twee weken en dan altijd op precies dezelfde dag van de week. Je lichaam schommelt namelijk erg veel wat betreft gewicht. Dit kan komen door vocht, doordat je net gegeten hebt of om een andere reden. Door een keer in de zoveel tijd op de weegschaal te gaan staan, zie je goed of je progressie maakt en voorkom je teleurstellingen door schommelingen van het lichaam zelf. Niets is zo frustrerend als dat je niets afvalt terwijl je wel goed op je voeding let of veel sport.

Wat meet de weegschaal?

Uiteraard laat de weegschaal de gebruikers je gewicht zien. Daar is het immers een weegschaal voor. Met de Fitbit app kun je echter nog meer zien. Zo staan het vetpercentage, BMI en gewicht afgebeeld in duidelijke grafieken. Deze bijzondere personenweegschaal ziet eruit als een normale weegschaal, alleen is dit apparaat wel slim. Verbind hem met de Wifi en lees alles terug in je Fitbit applicatie. Doordat de slimme weegschaal precies weet wie er op de weegschaal staat kan alleen jij de informatie zien. Dankzij je Fitbit account blijft deze informatie alleen voor jezelf zichtbaar. Je kunt doelen voor jezelf bepalen en vervolgens zien of je de goede kant op gaat!

Garantie op je Fitbit

Op de Fitbit Ace 2 zit standaard twee jaar garantie. Het gaat hier om de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie geeft de termijn aan waarin je beroep kunt doen op de garantie. Als je wil weten op welke onderdelen je allemaal garantie hebt, kun je het garantiebewijs lezen. Fabrieksgarantie geldt op de oorspronkelijke verkoopdatum. Stel dat je een refurbished product koopt, dan spreek je een garantie termijn aan met de refurbished aanbieder en niet met de daadwerkelijke fabrikant.

Welke andere Fitbit apparaten zijn er momenteel allemaal verkrijgbaar?

De meest bekende horloges van dit moment zijn de Fitbit Versa, Fitbit inspire, Fitbit Charge, Fitbit Ionic en de Fitbit Blaze HR. Ook heb je een slimme weegschaal. Deze weegschaal heet de Fitbit Aria en zijn opvolger is de Fitbit Aria 2 weegschaal.

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per model: Fitbit Ace 2, Fitbit Ace 3, Fitbit Alta, Fitbit Aria, Fitbit Blaze, Fitbit bandjes, Fitbit Charge 2, Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Ionic, Fitbit Inspire, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa 3, Fitbit Versa 4

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Fitbit aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Fitbit aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Fitbit aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Fitbit aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Fitbit aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Fitbit aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.