Fitbit Alta aanbieding | Korting op Fitbit

Ben jij opzoek naar een Fitbit Alta aanbieding? Wij hebben een overzicht gemaakt waar je alle aanbiedingen van de Fitbit Alta terug kunt vinden. Deze Activity Tracker is ideaal voor sporters die graag iets verder willen gaan dan alleen het sporten. Door inzichtelijk te maken hoe je presteert, kun je jouw activiteiten optimaliseren. De hele dag worden je activiteiten gemeten, dus niet alleen in de sportschool. Als je niet genoeg beweegt op een dag, dan wordt je gemotiveerd door de smartwatch om te gaan bewegen. Je krijgt namelijk een melding zodat je weet dat je nog niet genoeg hebt gedaan.

Huidige Fitbit Alta aanbiedingen:

Functionaliteiten van de Fitbit Alta

Fitbit Alta aanbiedingenWil je graag een van de beste Fitbit Alta aanbiedingen benutten, dan is dit je kans. Uiteraard wil je voordat je een smartwatch aanschaft, eerst weten welke functionaliteiten je kunt verwachten. De Fitbit Alta is de lichtgewicht onder de Fitbit horloges. door het kleine model, is het ideaal te gebruiken, omdat het horloge niet in de weg zit. Wil je gedurende de dag meten hoeveel stappen per dag je zet? Met de Fitbit Alta Activity Tracker meet je ook alles als je aan het sporten bent. Naast de normale Alta heb je ook de Fitbit Alta HR die ook op onze website staat. Onze site staat vol met mooie aanbiedingen.

Basisfuncties
De eerste stap bij het uitzoeken van je Smartwatch is om te kijken naar de basisfuncties. Zo geeft de Fitbit Alta de tijd weer en is het horloge te gebruiken als wekker. Als je berichten op je smartphone ontvangt, krijg je een notificatie op de Alta. Tot slot laat deze Fitbit de datum zien en is daarom goed te gebruiken als horloge.

Huidige Fitbit Alta aanbiedingen:

Meet activiteiten met de Fitbit Alta
Je gaat een Smartwatch kopen omdat je bezig bent met sport. Uiteraard wil je inzichtelijk maken wat je allemaal hebt gepresteerd. Om deze reden is het belangrijk welke activiteiten je kunt meten. De Fitbit Alta is uitgerust met een stappenteller en slaaptracker. Naast sporten is herstel namelijk ook erg belangrijk. Dit horloge is uitermate geschikt voor intervaltraining, rondetijden en als virtual partner. De gegevens worden naar de Fitbit App gestuurd, waar je alles op je gemak kunt teruglezen.

Sensoren zijn ook belangrijk
De Fitbit Alta is uitgerust met een bewegingssensor, caloriemeter en afstandsmeter. Helaas zit er op deze smartwatch geen hartslagmeter.

Connectiviteit
Door middel van Bluetooth 4.0 is de Fitbit gekoppeld aan je smartphone. Dit horloge is niet uitgerust met WiFi.

Batterijduur
De batterij gaat nadat hij is opgeladen ongeveer vijf dagen mee. Daarna dient het horloge weer opgeladen te worden. De oplaadtijd is ongeveer 120 minuten. Vervolgens kun je gewoon weer vijf dagen sporten, bewegen en meten! Ideaal dus!

Pimp jouw horloge!

Iedereen heeft zijn eigen stijl. Om deze reden is het erg fijn dat er verschillende bandjes zijn. Zo kun je zelf kiezen welke kleur jouw horloge is zodat het aansluit bij je outfit. De Fitbit Alta is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. Er zijn twee maten, namelijk small en large.

Small: Een polsomtrek van 140mm tot 170mm.
Large: Een polsomtrek van 170mm tot 206mm.

Welke andere Fitbit apparaten zijn er momenteel allemaal verkrijgbaar?

De meest bekende horloges van dit moment zijn de Fitbit Versa, Fitbit inspire, Fitbit Charge, Fitbit Ionic, Fitbit Blaze HR en de Ace. Ook heb je een slimme weegschaal. Deze weegschaal heet de Fitbit Aria.

Garantie op je Fitbit

Op de Fitbit Alta zit standaard twee jaar garantie. Het gaat hier om de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie geeft de termijn aan waarin je beroep kunt doen op de garantie. Als je wil weten op welke onderdelen je allemaal garantie hebt, kun je het garantiebewijs lezen. Fabrieksgarantie geldt op de oorspronkelijke verkoopdatum. Stel dat je een refurbished product koopt, dan spreek je een garantie termijn aan met de refurbished aanbieder en niet met de daadwerkelijke fabrikant.

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per model: Fitbit Ace 2, Fitbit Ace 3, Fitbit Alta, Fitbit Aria, Fitbit Blaze, Fitbit bandjes, Fitbit Charge 2, Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Ionic, Fitbit Inspire, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa 3, Fitbit Versa 4

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Fitbit aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Fitbit aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Fitbit aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Fitbit aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Fitbit aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Fitbit aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.