Fitbit Ace 2 aanbieding | Korting op Fitbit

Stimuleer jouw kind om meer te bewegen met de Fitbit Ace 2 aanbieding. Daag elkaar uit en vergelijk jullie prestaties met elkaar. Zo zie je precies wie op een dag het meeste gelopen heeft. Dit horloge is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Wist je dat dit horloge goed tegen water kan en dat het bandje verstelbaar is? Zorg dat jouw kind niet de hele dag achter de iPad zit en laat je kind kennis maken met beweging en sport. Jong geleerd is nou eenmaal oud gedaan.

Huidige Fitbit Ace aanbiedingen:

Functionaliteiten van de Fitbit Ace 2

Fitbit Ace 2 aanbiedingJouw kind kan gemakkelijk de tijd zien op de Fitbit. Met het Oled scherm dat met touchscreen te bedienen is, kun je gebruik maken van verschillende functies. Zo heb je de stopwatch functie die ideaal is. De activity tracker voor kinderen is voor 5 jaar en ouder. Om elke dag genoeg te bewegen lees je het aantal stappen af via de Fitbit app. De Trackers van Fitbit dagen je uit om het maximale uit de dag te halen.

Activiteiten
Je kunt de uitdaging uitgaan op verschillende vlakken. Meet je stappen met de stappenteller, en meet je slaap met de slaaptracker. kortom, de belangrijkste activiteiten zijn goed te meten. Daarnaast kun je ook je activiteiten teruglezen in de Fitbit App.

Sensoren
Met de bewegingssensor meet je alle bewegingen die je maakt, 24/7. Op deze manier wordt je ook uitgedaagd om te bewegen.

Connectie met Bluetooth
Maak connectie met Bluetooth 4.0 om je prestaties in te lezen in de Fitbit applicatie. Super snel en super handig.

Batterij opladen
Het digitale horloge dient af en toe opgeladen te worden. Een keer in de vijf dagen moet hij twee uur aan de oplader om vervolgens weer vijf dagen te presteren. Ideaal dus!

Verschillende kleuren van het horloge
Het horloge is momenteel in twee verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk de kleur blauw en roze. Welke kleur vind jouw kind het mooiste?

Huidige Fitbit Ace aanbiedingen:

Welke andere Fitbit apparaten zijn er momenteel allemaal verkrijgbaar?

De meest bekende horloges van dit moment zijn de Fitbit Versa, Fitbit inspire, Fitbit Charge, Fitbit Ionic en de Fitbit Blaze HR. Ook heb je een slimme weegschaal. Deze weegschaal heet de Fitbit Aria.

Garantie op je Fitbit

Op de Fitbit Ace 2 zit standaard twee jaar garantie. Het gaat hier om de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie geeft de termijn aan waarin je beroep kunt doen op de garantie. Als je wil weten op welke onderdelen je allemaal garantie hebt, kun je het garantiebewijs lezen. Fabrieksgarantie geldt op de oorspronkelijke verkoopdatum. Stel dat je een refurbished product koopt, dan spreek je een garantie termijn aan met de refurbished aanbieder en niet met de daadwerkelijke fabrikant.

Wat zeggen andere gebruikers van de Ace 2?

Er zijn al veel Kids die gebruik maken van de Fitbit Ace 2. Je hoort veel ouders die erg blij zijn dat ze hun kind uit kunnen dagen om extra sportief bezig te zijn. Spelen is belangrijk, en met een beetje uitdaging kun je ervoor zorgen dat ze net dat extra rondje lopen om hun stappen doel te behalen. Ouders blij, kind blij en het horloge is nog eens stoer ook! Over het algemeen zijn de mensen erg positief over de Fitbit Ace 2.

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per model: Fitbit Ace 2, Fitbit Ace 3, Fitbit Alta, Fitbit Aria, Fitbit Blaze, Fitbit bandjes, Fitbit Charge 2, Fitbit Charge 3, Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Ionic, Fitbit Inspire, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe, Fitbit Sense, Fitbit Sense 2, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa 3, Fitbit Versa 4

Bekijk alle FitBit aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Fitbit aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Fitbit aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Fitbit aanbieding?

Er wordt gemiddeld €25 bespaard door gebruik te maken van een Fitbit aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Fitbit aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Fitbit aanbieding? Dan vind je deze op onze website. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.