Fitbit Black Friday aanbiedingen| De beste deals

Vanaf vrijdag 18 november 2022 vind je op deze pagina alle Fitbit Black Friday deals. Houd deze pagina goed in de gaten.

Black Friday deals bij:

Bol.com
Coolblue (Tip: altijd scherpe Fitbit deals)

Fitbit Black Friday 2022 deals

De tijd is ontzettend belangrijk. Sterker nog: onze hele maatschappij draait erom. Of het nu om werk of privé gaat: we spreken altijd om een bepaalde tijd af. Het is dan ook wel zo fijn dat we altijd weten hoe laat het is. Nu hebben de meeste mensen een smartphone waarop de tijd te zien is. Toch kan een horloge ook erg handig zijn. Een telefoon kun je vergeten of die kan leeg zijn. Een horloge heb je echter altijd om je pols. Fitbit is een bekend horlogemerk dat steeds meer aan populariteit wint. Door te profiteren van Fitbit black friday aanbieding bespaar je bovendien ook nog eens een hoop geld. Je hebt dus én een mooi horloge én je krijgt flink wat korting dankzij Black Friday. Typisch een voorbeeld van een win-win situatie dus!

Alle Product Black Friday aanbiedingen in één overzicht. Bekijk ook eens onze andere websites; op www.singlesdayshoppen.nl verzamelen wij alle Singlesday aanbiedingen. Op www.blackfridayshoppen.nl verzamelen wij alle Black Friday aanbiedingen.

Profiteer van veel aanbiedingen

fitbit black friday

Er zijn verschillende modellen van Fitbit horloges en dus zijn er ook verschillende aanbiedingen. De kortingen lopen op een dag als Black Friday bovendien enorm op. Profiteer bijvoorbeeld van Fitbit black friday aanbieding bij Bol.com of ga voor een zeer voordelig horloge van dit merk bij Coolblue. Ook andere grote winkels zoals MediaMarkt hebben horloges van Fitbit in de aanbieding. En natuurlijk doen zij mee aan Black Friday en kun je op deze dag na Thanksgiving ook hier een horloge kopen tegen een prijs die de rest van het jaar nooit meer zo laag is. Perfect als kerstcadeau of gewoon om jezelf te verwennen omdat je dit jaar hard gewerkt hebt!

Fitbit Charge 2 black friday

De Fitbit Charge 2 is zonder twijfel één van de meest populaire varianten van het merk op dit moment. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er weinig horloges van dit merk beter worden verkocht dan dit model en je kunt ieder jaar in november weer kakelverse Fitbit Charge 2 black friday aanbiedingen verwachten bij winkels als Blokker en BCC. De Charge 2 is een hypermodern horloge waar nog veel meer functies op te vinden zijn als enkel de tijd. Het horloge helpt je namelijk door de hele dag door je activiteit bij te houden. Het gaat daarbij niet om intensief sporten zoals in de sportschool of op het sportveld, maar ook andere activiteiten zoals het fietsen naar het werk of traplopen.

Voor mensen die hun gezondheid belangrijk vinden, is een Fitbit Charge 2 black friday aanbieding de ideale manier om jezelf te controleren en zelfs te corrigeren waar nodig. Als je bijvoorbeeld te lang stil zit, geeft dit horloge namelijk een melding dat het tijd is om te bewegen. Met behulp van de applicatie is er bovendien nog veel meer mogelijk. Het horloge kost normaal gesproken rond de 120 euro maar wanneer je profiteert van een Fitbit Charge 2 black friday aanbieding wordt dat stukken voordeliger.

Fitbit Ionic black friday

Een ander geliefd model van dit horlogemerk is de Fitbit Ionic. Onder andere Coolblue verkoopt dit model en komt vanzelfsprekend ook weer met een Fitbit Ionic black friday aanbieding. Ook dit moment is ideaal voor mensen die sporten, bewegen en gezondheid erg belangrijk vinden. Dankzij dit horloge krijg je ontzettend veel inzicht in je eigen sportprestaties. Niet alleen krijg je precies te zien wat je per dag beweegt en hoe je prestaties tijdens bijvoorbeeld het hardlopen zijn, het horloge beschikt ook nog eens over heel veel extra opties. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ingebouwde muziekspeler of de notificaties die je krijgt wanneer gebeld wordt of een berichtje krijgt. Verder is de Iconic ook nog eens waterdicht tot en met vijftig meter. Daardoor zijn ook zwemmers vaak geïnteresseerd in de Fitbit Iconic black friday aanbiedingen die je overal tegenkomt. Met het horloge wordt onder andere je hartslag gemeten en het aantal stappen dat je zet. Zelfs je slaapritme en lichaamsverbranding worden bijgehouden! De gemiddelde prijs van dit horloge is zo’n 300 euro. Dankzij een goede Fitbit Ionic black friday aanbieding, kun je het horloge echter voor veel minder geld aanschaffen.

Fitbit black friday

In een tijd waarin gezondheid en beweging erg belangrijk zijn, is het natuurlijk ook wel fijn om te beschikken over de juiste hulpmiddelen. Meten is natuurlijk weten en daardoor is een horloge van Fitbit de ideale manier om je sportprestaties goed in de gaten te houden. Het fijne is dat deze horloges ook je beweging in de gaten houdt die je buiten het sporten zelf om doet. Dat kan ongemerkt namelijk nog best veel zijn. Vooral wanneer je op de fiets naar je werk gaat, fysiek werk doet of veel trappen moet lopen op een dag. Wellicht is dat ook de reden dat deze horloges steeds vaker worden verkocht en dat grote warenhuizen ze ook aanbieden. Wil je in het najaar en de winter fanatieker gaan sporten om straks in het voorjaar en de zomer weer een stuk fitter te zijn? Dan kan een Fitbit horloge je daar goed bij helpen. Het is echter wel aan te raden om even te wachten met de aankoop van zo’n horloge. Door gebruik te maken van een Fitbit black friday aanbieding, krijg je namelijk een hoop korting en dat laat natuurlijk niemand liggen.